sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

rätei ja lumpui
Lauantaina odotti töissä pöydälläni uusi ratsastustakki, joka tilattiin Wahlstenilta. Takki istui kun nakutettu. Tarkoituksena oli ensin hankkia pinkki, mutta onneksi ei ollut sopivaa kokoa, nimittäin tämä musta oli paljon kivempi, kuin kuva antoi ymmärtää. Tähän asti olen käyttänyt lähinnä vanhoja fleece-takkeja ja sen nyt arvaa minkälaisen karvavuorauksen peitossa ne nyt ovat.Tilattiin Wahlstenilta myös uusi turvaliivi. Halusin testata, josko tällainen muovipanssari olisi jotenkin mukavampi ja antaisi enemmin liikkumatilaa, kuin nykyinen Kalle-K palaliivini. Tämä liivi oli kertakaikkiaan koominen näky päälläni. Se suojasi... hmm... tissit! Nuo muoviläpyskät jäi lepäämään siis rintojen päälle. Haluaisin kuitenkin suojaa myös kylkiluiden päälle, joten palautukseen meni. Jatketaan siis vielä vanhalla palaturvaliivillä. Onko kellään suositella jotain hyvää ja mukavaa liiviä, joka ei haittaisi estehyppelöissä?


Nämä kengät hankin jo aikaisemmin. Kaipasin säädettävää tukea nilkalle ja normaalit jodhpurit jäivät löysäksi. Nämä ovat hyvät, mutta pohja on mun mielestä liian sileä. Talvella kun olen ratssatanut aika karkeapohjaisilla kengillä, nämä tuntuvatkin nyt "liukkailta" jalustimessa.


Housuina mulla on ollut "kierrätyspöksyjä". Tuttaviltani olen ostanut ja saanut housuja. Haaveilen mittojen mukaan tehdyistä, aidoilla mokkapaikoilla olevista housuista. Kerran sain vanhat ma-nut ja ne oli todella hyvät. Vyötärö vaan nousi melkeen kainaloihin asti :D. Harmikseni nahkapaikka oli vähän revennyt, ja koska en heti korjannut, menivät peruuttamattomasti hajalle...
Chapseina käytän tutultani ostamia keinonahkachapseja. Todella hyvät, mutta olivatkin täysin käyttämättömät, kun ne hankin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti