perjantai 6. kesäkuuta 2014

Ratsastelun saralla on nyt ollut hiljaista. Ei sitä aina jaksa... ja miksi ees pitäisi. Säästyypähän rahat. Tiistaina kävin ponitallilla, mutta jätin torstain ratsastukset väliin. Tarkoitushan oli mennä ystäväni hevosella ratsastamaan. Joskus on vaan kiva, kun ei tarvitse vapaapäivänä välttämättä lähteä mihinkaan, edes ratsastamaan.
Muistan, että oireet oli viimekesänä samat. Viikko pari kesän alussa podin "vieroitusoireita", mutta sitten ei edes ollut hinku hevosen selkään. Silti on pakko tunnustaa, että odotan tulevaa tiistain tuntia.

Pihalla olen yrittänyt värkkäillä kaikenlaista. Näyttäisi, että tänä vuonna penkkeihin jo kasvaakin jotain :). Rinteessä kasvaa ihania tervakukkasia (sen nimisiä ne kuulemma on, minä en näistä lajikkeista oikeen ymmärrä) ihan luonnostaanja ainahan yks heppailukuva mahtuu mukaan, eikö vaan? ...no tietysti!

Sissi ja kingi on tuotu laiduntamaan tuohon mun taloa vastapäätä olevalle pienelle laitumelle :)


Laitetaan nyt vielä kuva Dooriksesta. Hän kylpee tyytyväisenä :)


Justiina veneen kannesta löytyi vika, jonka korjaukseen ei pitäisi upota kovin paljoa rahaa. Toivotaan että tulee kuntoon ja päästäisiin juhannuksella vesille. Eipä tässä taas sen kummempia. Talviturkki heitettiin toissapäivänä ja eilenkin käytiin uimassa. Eihän se lämmintä ole, mutta kyllä siellä jotenkuten ui. Ja kyllä se vaan virkistää, mieltä ja kroppaa. Väsyneet jaltakin virkoaa kummasti. Ja Rempula tykkää, kun on kova uimaan. 
Huomenna olisi vielä töiskentelyä rautakaupassa ja sitten yksi vapaa. 
Ensviikkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti