tiistai 3. kesäkuuta 2014

vanha

Tänään on syntymäpäivä, valitettavasti minun. Tänään olen virallisesti "en enää niin nuori".
Jaa miksi?
Aamu alkoi terveydenhoitaja käynnillä. Tupakan poltostahan natkutetaan joka käynnillä, jopa hammaslääkärissä. Tällä kertaa lauseeseen vaan lisättiin tuomio: "kun sinullakin alkaa tuota ikää olemaan...." Haistakoon huilu koko terkkaritäti!

Näin sosiaalisen median aikana, ei työpaikallakaan voi salata tietoa synttäreistään. Pullaahan se oli ostettava, ja kauppansahan se kahvihuoneessa teki.
Kotona odotti herra Teen tekemä "synttärikakku". Juustolautanen kekseineen, viinirypäleineen. Nätisti oli lautasille sommiteltu, ei miten sattuu, vaan oikeen kivasti. Kyllä mun kelpaa.

Sitten heppahömpötyksiin:

Ponitallilla ratsastin tänään nuorella Sakkella (Perran Chakira, sukupostiin tästä). Poni tamma vasta opettelee, eikä ole varsinaisesti tuntikäytössä vielä, mutta pääsin kuitenkin kokeilemaan. ADHD niinkuin äitinsä (Perran Cleopatra, sukupostiin tästä). Kivasti menee ravissa mutta käyntiä ei malta vielä, vaan menee kiemurteluksi ja laukkakin on vielä hakusessa. Laukat nousee kyllä ja joka kerta vielä oikein. Hetkittäin ei malta pysähdyksissä olla, mutta harjoiteltiin ja kiitosta tuli heti kun jaksoi olla sähläämättä. Peruutti tosi herkästi, pienillä avuilla, mutta ei kovin helposti suoraan. Sakke on tosi herkkä, ja heti huomasi omat istuntavirheet. Jos itse aloin "kaatua" esim voltilla, niin hevonenkin meni kylki edellä. Mielenkiintoista oli päästä koittamaan näin nuorta ratsua, vaikka ei minusta sakke fania tullut. Varmasti tulee hieno, osaava poni ja uskon että oppii helposti, kun vaan malttaisi :)

p.s. Sain tänään facebookissa positiivisuus haasteen. Parempi alkaa varmaan listaamaan niitä positiivisia asioita vasta huomenna.... tai ensiviikolla?

3 kommenttia:

 1. Mua alko jotenki kauheasti huvittaa kun luin tän, ei siis toi, että oisit mukamas vanha! Vaan sie oot rautakauppatäti (niinkö mieki ainaki väliaikasesti), sullon ilm. joku vanhempi talo (itellä rintamamiestalo) ja oot vielä kaikenlisäksi ton synttäripäivän perusteella kaksonen horoskoopilta (kuin myös).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan yhtäläisyyksiä löytyy, ratsastuksen lisäksi :)

   Poista
 2. Miäkii oon kaksonen! :D Hyvä myö!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti