sunnuntai 17. elokuuta 2014

Paluu arkeen

Neljän viikon kesäloma on vierähtänyt ja huomenna olisi paluu töihin. Ratsastus arkihan alkoi jo tällä viikolla, eli pahimmat lihaskivut on jo toivottavasti podettu. Ensiviikolla en pääse ponitallille ollenkaan tunneille, koska työajat eivät anna myöden, joten varasin huomiselle irtotunnin Melkkilästä. Tiistaina tai (ja) keskiviikkona olisi tarkoitus sitten mennä ponitallille itsekseni ratsastelemaan töiden jälkeen.

Tänään kävin katsomassa alue-estekisoja Melkkilässä. Tosi vähän oli tuttuja ratsukkoja, koska ponitallin porukkakin oli kisaamassa Turussa, kivahan niitä kisoja on silti katsella, mutta aina mielenkiintoisempaa se on, kun on tuttuja hevosia hyppäämässä.

Turussa oli siis tuntiratsastajien aluemestaruuskisat. Hienostihan ne Perralaiset taas kerran siellä ovat menestyneet, voittoja, kolmoisvoittoja ja sijoituksia vaikka kuinka paljon. Osallistuivat siis ainoastaan este osuuksiin.Siellähän taidettiin ratsastaa myös koulu osuuksia.

Melkkilän kisoista ei tullut otettua kuvia, ainoastaan tarhassa kirmailevasta emosta ja varsasta:

eikö olekkin hellyyttävä <3Aamupäivällä käytiin vilkaisemassa, josko löytyisi sieniä. Eipä niitä löytynyt, mutta hieno hämähäkinseitti löytyi :) 


Nyt illalla olen yrittänyt löytää uusia mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi. Tähän astihan suosikkejani on ollut Riikan: Elämää eri askellajeissa ja Katja Ståhlin Kavioliitossa 30 v. Kaktua ja Futuraa lueskelen myös välillä ja Susannan blogia, Susu ratsastaa. Nyt löysin uuden seurattavan: Syntynyt Mestariksi jos tiedätte mielenkiintoisia ratsastusaiheisia blogeja, nimenomaan aikuisratsastajan kantilta, vinkatkaa ihmeessä. Tietysti eniten kiinnostaa tällaiset vastaavat "tapaukset" kuin minä, eli harrastus on kunnolla päässyt alkuun vasta aikuisena.


2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Ja tervetuloa arkeen, plaah! Miä oon jo ollu 2 viikkoa loman jälkeen töissä ja voisin jo jäädä uudestaan lomalle :D

    VastaaPoista
  2. Mäkin odotan että pääsisin huomisen työpäivän yli niin sitte se taas on sitä normi arkea. Kauhistuttaa ihan ajatella mitä siellä työmaalla on vastassa. Siivousurakkaa ainakin, se on varma :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti