torstai 20. marraskuuta 2014

Missä kaikki tuntitädit luuraa?

Silloin tällöin etsin uusia blogeja luettavakseni. Yleensä ratsastusaiheisia, ylläriylläri!
Hienoja, taidokkaasti tehtyjä blogeja upeine bannereineen (minä en sitä gimppiä oikein ole sisäistänyt, olisiko kellään hyvää, lyhyttä ja ennenkaikkea YKSINKERTAISTA ohjetta?) asiantuntevine teksteineen on paljon tarjolla. Näitä voi vain ihailla. Useimmilla on pitkä kokemus hevosista ja ratsastetaan jo vähän "fiinimmällä" tasolla ja hypätään korkeita luokkia. Usein hevonen on oma tai ainakin vuokralla tai ylläpidossa.
Mutta missä on kaikki täti(ja setä)ratsastajat?? Tai oikeastaan ne tuntitädit, jotka tuuppailevat niillä ratsastuskoulun hevosilla mutta tietyllä tavalla tavoitteellisesti, eli pyrkivät kehittymään ja oppimaan uutta? Ja varsinkin ne aikuisena "startanneet", aloittelijat, hengenheimolaiset, sielunkumppanit, jotka painivat meidän aloittelijoiden ongelmien tasolla. Onnistuiko peräänanto ja mistä sen tietää ...ja mikä se edes on? Karkasiko hevonen alta tai osuttiinko edes esteelle?
Kaipaisinkin nyt vinkkejä näistä blogeista. Laitappa linkkiä kommenttikenttään, jos sellaisen tiedät, tai mainosta ihmeessä omaasi! Mainoksen saa tällätä kommentteihin, vaikka "kriteerit" ei täyttyisikään, Ei olla niin turhan tarkkoja. Ikäkään ei ole este.

Huomenna Melkkilään pitkästä aikaa. Katsotaan mitä saadaan aikaan. Tuleeko huutia vai kehuja. Heips.


12 kommenttia:

 1. Hei, miä oon ihmetelly samaa! Toivotaan, että saat vinkkejä,miäkii meinaan tartteisin semmosia blogeja luettavakseni ja henkiseksi tueksi :)

  Ja tuntitäti on mahtava termi! Saanko käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai saa käyttää! oletteko lukeneet tätiratsastajan määritelmän? se on ihan huippu! käykääpä kattomassa täältä

   Poista
  2. no ei tuo linkki nyt toiminut, mutta kopsatkaa tästä osoite: http://ratsailla.blogspot.fi/2005/02/ttiratsastajat.html

   Poista
 2. Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa, kivaa lukea tuntiratsastajan mietteitä. Minulla on ollut myös blogi jo 7 vuotta, mutta en ole uskaltanut laittaa sitä julkiseksi vaan kirjoitan joukolle kutsuttuja lukijoita. Jotenkin arastelen kirjoittaa julkisesti toisten hevosista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, että olet seurallut! Itse mietin ensin samaa, mutta ponitallin hevosista on on tekstiä todella monessa blogissa (useat valmennettavat pitävät blogia) joten katsoin sen olevan "sallittua"

   Poista
  2. Pitäisi varmaan lukea tekstit läpi jossain vaiheessa ja katsoa josko uskaltaisi julkaista :) Jos haluat lukijaksi niin voin kyllä lisätä.

   Poista
  3. Jos laitat mailosoitteesi näkyviin niin lähetän kutsun

   Poista
  4. hei Tiina! En ehtinyt kuin nopeasti vilkaisemaan blogiasi ja jostain syystä en nyt pääse sinne enään, kun olisi ollut aikaa perehtyä tarkemmin.

   Poista
  5. jos laitat uuden kutsun, niin osoite olisi kiviakaviouralla@gmail.com

   Poista

Kommentoi rohkeasti