lauantai 17. tammikuuta 2015

erilaista arkea: paskaterapiaa

Hei vaan hei, pitkästä aikaa!

Blogi on ollut vähän aikaa tauolla. Tätiratsastaja on hengähtänyt, ratsastanut ....sekä luonut "sitä ihtiään". Se on kuulkaa tammikuu ollut vähän erilainen, mihin on totuttu. Tuossa aikaisemmin jo mainitsinkin, että olen vakitöistä lomautettuna tämän kuukauden, elämäni ensimmäistä kertaa. Vähän jänskätti, miten sitä pärjää rahallisesti ja sitten se, että kaatuuko seinät päälle ja juuttuuko sitä ihan lamautuneena sohvalle.

Päätinpä sitten pyhittää kuukauden, ainakin osittain, ihan heppatouhuille ja maistaa myös sitä talliarkea. Olen aina haaveillut, että saisin koittaa jotain toisenlaista työtä, edes hetken. Ei sinänsä, että rautakaupan rivipuksun hommassa mitään vikaa olisi, mutta olisihan sitä kiva testata jotain muutakin. Ilman asiakaspalvelua, aamu meikkejä, hiusten föönausta ja aikatauluja. Nytpä siihen tuli tavallaan oiva tilaisuus.

Eli tässäpä sitten on vietetty päivä toisensa jälkeen talikon varressa. On luotu lantaa, kärrätty kuivikkeita, kannettu vettä ja tietysti seurailtu hevosia. Ilman kiirettä, aikatauluja tai edes herätyskelloa. Ihan järjettömän rankkaa hommaa, näin "kokemattomalle", mutta niin terapeuttista!!! Vaatetta päälle ja pipo silmille ja hommiin. Ihan mahtavaa! Kyllä on lannan luonti aliarvostettua hommaa, on se vaan niin rankkaa puuhaa näin kylmiltään.Välillä saatan väsyä niin kovin, että mietin jo ratsastusten jättämistä väliin! Siinä joutuu nimittäin rautakaupan rivipuksun kroppa aika koetukselle. Sinnikäästi sinne satulaankin on kiivetty, lähes joka arkipäivä.

En minä "oikeissa" töissä tallilla ole. Auttelen sen minkä jaksan ja huvittaa, ilman velvoitteita ja aikatauluja, omaksi ilokseni, ihan siksi että olisi jotain puuhaa ja ettei kotona seinät kaatuisi päälle... Toki saan sitten ratsastella vastapalvelukseksi. On mukavaa, että aamulla on joku paikka, "mihin lähteä". Kotona piisaisi kyllä hommaa, mutta kun ei huvita? Tekemättömien töiden lista on kilometrin mittainen (juu, kirjoitin sellasen ihan oikeasti). Inspiraatiota odotellessa....

Ratsastuksista en tässä nyt ala sen enempää selvittämään, kuin että tämä viikko oli koulupainotteinen ja ensiviikolla sitten hypätään urakalla. Paljon olen myös ratsastellut itsenäisesti ja niistä on olen kyllä saanut ihan kiitettävästi irti.

Maanantaina pitkästä aikaa Mortin selkään hyppytunnille. Saapa nähdä miten meillä sujuu. Viimeaikoina ei oikin ole tullut Mortin kanssa niitä onnistumisen elämyksiä. 


Laitetaan tähän loppuun vielä sekalainen setti valokuvia:

Ai mitenniin laiska?? :P
Kingin naru! Pidän kavioin ja hampain kiinni!!


Mimosa ja Panda
Mimosa
Mimosa
Panda

Sopu sijaa antaa... Vivi ja Mimosa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti