maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ulko-ohja: so last season

Muutama sananen siitä ulko-ohjasta...

Olen melko hanakka etsimään tietoa ja neuvoja netistä, koskien ratsastusta. Luen blogeja, sitä parjattua heppasivustoa ja googletan josko jollain olisi samoja ongelmia ratsastuksessa kuin itselläni. Välillä löytyy hyviäkin vinkkejä ja välillä taas ei...

Jossain kohtaa viime syksyä valaistuin ja oivalsin: ulko-ohja on avain onneen! Tuo taianomainen kapistus, jota jokaisen ratsastajan tulisi osata käyttää oikein. Voin pistää vaikka pääni pantiksi, että syksyllä tuohon ulko-ohjaan törmäsi vähän siellä sun täällä.

No entäpä nyt? En osaa sanoa olenko syksyllä käyttänyt jonkin sortin "suodatinta" vai miksi kyseinen ulko-ohja onkin nyt pannassa. Ulko-ohja on Kyran klinikan jälkeen ollutkin ihan "so last season", ja jokainen valveutunut ratsastaja on tiennyt tämän jo vuosikausia! Ei kuulemma mitään uutta. Näinhän se on aina ollut, aamen.

Tädille tämä "uudistus" selvisi kyllä vasta kyseisen häppeningin jälkeen... Kyran kirjankin saa heittää romukoppaan, siellähän puhutaan ulko-ohjasta.
Vanhaa tietoa. (Vitsi vitsi, älkää ottako tosissaan. Kirja on lainattu kirjastosta, eihän sitä voi roskiin heittää ;) )

Ota tästä hommasta sitten selvää....

Tänään menen ratsastamaan:

A. tasaisesti molempien ohjien tuella. Aion siis olla trendikäs.

tai

B. heivaan koko vimpaimet, siirryn kaulanaruun ja ryhdyn kukkahattutädiksi

Eipä tässä muuta.


3 kommenttia:

 1. Haha, hauska postaus! Itsellänikin on kyllä vähän "paha tapa" etsiä vinkkejä netistä, kun eihän se oikein tekemättä ja kokeilematta, opettelematta ratkea se ongelma :D Ja vielä pahempi tapani on ratsastaa liikaa sisäohjasta!

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Eksyin jonkun linkin kautta blogiisi ja kirjoituksesi on kyllä hauskaa luettavaa, kun pohdit istunta, apu ym juttuja :) tulee mietittyä omalle kohdallekin mitä siellä selässä milloinkin touhuaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada uusi lukija! Joo, analysoin ja pohdin kyllä yksityiskohtia usein jo ihan liikaakin, ainakin jos muilta kysytään ;) ;)

   Poista

Kommentoi rohkeasti