maanantai 25. toukokuuta 2015

Ei kahta ilman kolmatta

Niinhän siinä kävi, että jälleen tänään tuli onnistumisia Sissiloikassa! Jo kolmas tunti peräjälkeen! Pysyttiin kiltisti edelleen niissä 50 cm korkeissa esteissä ja sinnikkäästi otin lähestymiset istuen satulassa, ja kas, jälleen paikat löytyivät melkoisen mukavasti! Ei meidän meno vieläkään mitään rentoa ollut, mutta väitän, että jännitys oli enää vain n.50 % siitä, mitä se on viime aikoina ollut. Nyt tuntuu että alkaa helpottamaan, juuri kun ratsastuskausi on lopuillaan.

Huomenna on tiedossa koulutunti (mahtavaa!!) ja sen ratsastan Ladylla. Ladylla on kiva mennä koulua, vähän korkesta ravista ja minulle hankalasta laukasta huolimatta. muutenkaan noissa koulutunneissa en ole juurikaan kranttu, ratsastan niillä tunneilla mielelläni lähes millä vaan. Välillä on kiva mennä nuorella, välillä konkarilla,ponilla, hevosella.... kaikki kelpaa!

Keskiviikkona on sitten yhdistetty koulu-/estetunti. Mennään siis sileän harjoituksia ja hypätään vähän lopussa. Ja saan kun saankin Mortin alle tälle tunnille!

Jätetäänpä tämä postaus tällä kertaa lyhyeksi. Loppuun muutama kuva, jonka nappasin kotimatkalla. Varsat (nuoret) laiduntaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti