maanantai 7. huhtikuuta 2014

pitkät piuhat...

Tänään alla taas Hemmo. Laitoin kannukset ja tosiaan, taitaa niistä kuitenkin olla apua. Harjoiteltiin avoja ensin käynnissä, sitten ravissa ja laukassa. Kieltämättä käynnissä onnistuttiin aika mukavasti :) Ravissakin jotenkuten. Laukassa homma meni myös mukavasti ja selkeästi hempan perä tuli mukavasti alle :)

Mulla on sellainen ongelma, että kun keskityn tekemiseen kovin, kuuntelen ja kuulen opettajan kyllä, mutta en ehdi toteuttamaan salaman nopeasti neuvoja. Joko on pitkät piuhat, huono kuulo tai muuten vaan keskittymisongelma. Tehtiin avoja pitkällä sivulla puoleenväliin käynnissä ja siitä piti sitten laukkaa nostaa. Hemmo oli meno päällä ja ei ois millään malttanut enään ootella puoleen väliin vaan homma meni tanssimiseksi. Käänsin vaistomaisesti voltille kun opettaja pyyteli samalla hetkellä pysähtymään. Kommenttia tulikin, että minä se painelen ympyrää vaan, enkä tee pysähdystä, vaikka pyydetään. Sitten mulla meni niin pasmat sekaisin, että en tajunnut, että edelleenkin multa odotetaan sitä pysähdystä. Jotenkin ihan hävetti. Tuli sellainen olo, että luullan, etten halua tehdä niinkuuin pyydetään :D. Kyse ei siis ole siitä, vaan pitkistä piuhoista ;)

Huomenna onkin "vapaapäivä" ratsastuksesta. Keskiviikkona hyppäämään pitkästä aikaa ponitallille ja perjantaina sitten koulutunnille Melkkilään. Viikonloppuna on estekisat Melkkilässä ja sinne olen luvannut mennä auttamaan kaverini tytärtä, joka on toista kertaa kisaamassa. Tällä kertaa Hemmolla.

Ponitallilla on harjoitusestekisat tuntilaisille 26.4. Sinne täytyy varmaan mennä. Viimevuonna hyppäsin 60 radan Mortilla. Tänä vuonna varmaan sama korkeus, mutta ratsusta en ole nyt varma. Mortti vai Vaavi... Mortilla olen hypännyt viimeksi syksyllä. No tarviipa miettiä asiaa vielä

Kadonneiden ratsipökien arvoitus on ratkennut. Ne olivat herra Teen autossa, joka taas oli lainassa.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti