tiistai 6. toukokuuta 2014

huutia :)

"Sinun TÄYTYY opetella käyttämään niitä pohkeita, eikä vaan ratsastaa niin, että näyttää kivalta! Toi ulkopohjehan on ihan kuollut"  .... "Sehän laukkaa ku villihevonen, ota nyt vähän kiinni!"
...semmosta huutia tuli tänään. Ja hyvä että tulee, asiasta pitää sanoa. Siitähän minä maksan, että sanotaan :). Olin tunnin jälkeen erittäin tyytyväinen.

Alla oli tänään Mimmi, joka on pitkään ollut siis sairaslomalla. Nyt olen paristi päässyt jo kyseisen pollen selkään. Mimmihän oli alkuvuodesta suosikkini.
Vaatii kuitenkin hiukan totuttelua Hemmon jälkeen. Mitenkä mä luulin, että osaan jo joten kuten laukata, mutta eeeei... matkustajan osassa enempi siellä vielä mennään. Ei oikeen onnistu nuo lyhentämiset samalla tavalla kuin sillä tutulla ja turvallisella Hemmolla.
Mimmiä pitää ratsastaa melko kevyillä ohjilla, ja se tuppaa välillä unohtumaan. Siitä kun muistutetaan muutama kerta, niin avot, heppa lähti hakeutumaan muotoon ja pysyikin, käynnissä... mutta kun askellaji vaihtu nin nenu kohos taivaisiin. No ei se mitään, kyllä se siitä lähtee, luulisin ainakin, ainaskin joskus...

Mortilla hyppäsin eilen 80 cm rataa. Pienempi (60-70 varmaan) meni ihan kivasti, siihen nähden että hypyt on hypelty Vaavilla, ja Morttiin on nyt totuttelemista. Tuntuu että on tosiaan "hevosta" alla, ja voimaa. 80 cm meni sellaseksi räpeltämiseksi, mutta yhtään ei pelottanut, ja se on hyvä. Eli estekammo toistaiseksi selätetty. Olisin niiin halunnut hypätä elämäni ensimmäisen metrisen (ihan yksittäisenä) esteen, ihan ylittämisen ilosta, mutta aika loppui kesken. Ehkä ensi viikolla? Opettaja pyysi muistuttamaan :)

Huomenna olisi kouluvääntöä taas melkkilässä, ja loppuviikon pidän OIKEASTI heppastelu vapaata, ei tunteja, ei itsenäistä menoa eikä edes kisakatsomoa, ihan varmasti.... ehkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti